Must haves

Joolz Day Discovery

joolz day discovery

Net als je denkt dat je alle Joolz Day varianten wel hebt gezien, verrast Joolz je weer met een gloed nieuwe uitvoering waar je weer helemaal blij van wordt. Dit keer maken we kennis met de Joolz Day Discovery. Geinspireerd op tijdloze en functionele klassiekers. En dat zie je terug in de keuze voor de kleuren en de afwerking van de bekleding. De Joolz Day Discovery wordt uitgebracht in Mountain grey en Forrest Green. Naast deze, volgens ons zeker weer geslaagde kinderwagen, zijn er ook mooie accessoires verkrijgbaar. De luiertas kun je ook als rugtas gebruiken (leuk voor papa) en een mooie fleshouder in lederlook.

Wij vinden dit weer een geslaagde uitvoering van de Joolz Day en dit keer zit er ook veel leuks bij voor papa, zoals een stoere luiertas.

De Joolz Day Discovery is vanaf februari 2016 verkrijgbaar. Maak je klaar om samen met je gezin de wereld te ontdekken met dit nieuwe style icoon.

Must Haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
Babydeken Charlie
Babydeken Charlie Babydeken Charlie is perfect om mee te nemen naar het ziekenhuis of om als knuffeldeken te gebruiken.
Fab luiertas Emy
Fab luiertas Ben jij als stijlvolle-fashion-mama ook op zoek naar de perfecte luiertas? Een die jouw outfit niet naar beneden haalt en niet versierd is met tuttige bloemen en beren of totaal geen vorm heeft?
Joolz