Must haves

Wij testen: Difrax flesverwarmer

difrax

Voor Difrax hebben wij de S-fles verwarmer mogen testen. Met deze verwarmer heb je binnen 3 minuten je flesje op de juiste temperatuur. De S-fles verwarmer kun je met alle S-flessen van Difrax gebruiken.

De S-fles verwarmer voor het eerst in gebruik

Nou dat ging zo soepel nog niet. Je moet je dan de volgende setting inbeelden: - Een baby van 1 week oud met kramp - 12 borstvoedingen op een dag - uuuuren slaapgebrek - kraamtranen - een verloskundige die het advies geeft om dus 1 voeding kunstvoeding te geven, zodat papa een flesje kan geven en jij even kan slapen.

En dus haalden wij de S-fles en de verwarmer tevoorschijn. En omdat de S-fles nou net even anders is dan andere flessen en de verwarmer bestaat uit een aantal onderdelen en je door alle chaos een simpele gebruiksaanwijzing niet meer snapt, was het even paniek hier in huis.

Onze tip: zorg ervoor dat je in de laatste week van je zwangerschap weet hoe je de S-fles en de verwarmer moet gebruiken ;).

Is het dan echt zo moeilijk?

Nu ik de S-fles en de verwarmer een aantal weken gebruik is het echt een appeltje-eitje. Ja je moet wel even door hebben waar welk onderdeeltje hoort en papa moet even doorkrijgen dat je de S-fles niet aan de onderkant moet open draaien als de voeding er nog inzit, maar ben er nu super blij mee.

De verwarmer bestaat uit een station waarop je het flesje verwarmt en een verwarmingselement die je onder de S-fles draait.

Hoe gebruiken wij de S-fles verwarmer

Ik kook eerst de onderdelen uit. De S-fles (fles+speen) de houder waarin je het verwarmingselement plaatst en het ringetje dat om de verwarmer heen gaat, gaan in een grote pan met kokend water. het verwarmingselement zelf mag je niet uitkoken dus die maak ik schoon met warm water, sopje en een sponsje. het verwarmingselement zou wel in de vaatwasser mogen maar omdat ik de flesjes niet in de vaatwasser wil hebben vanwege dat chemische tabletje, gebruik ik gekookt warm water.

Als alles schoon is zet ik het flesje in elkaar met het verwarmingselement onderin de fles. De voeding van mijn kleintje maak ik klaar met bronwater. Omdat de verwarmer 30cc extra in beslag neemt vul ik het flesje met 30cc extra bronwater. Vervolgens de schepjes kunstvoeding erbij en de fles is klaar om verwarmd te worden.

Het flesje plaats je op het station en met 1 druk op de knop heb je 3 minuten later een flesje op de perfecte temperatuur.

Onze nieuwe beste vriend!

Het scheelt enorm, dat je zo snel een flesje op de juiste temperatuur klaar kunt hebben. Vooral als je baby al aan het huilen is voor zijn voeding. Het is wel handig om je flesje van te voren al gesteriliseerd te hebben zodat je snel de voeding kunt klaarmaken. De verwarmer staat bij mij samen met een fles bronwater en melkpoedertoren op het nachtkastje zodat ik ‘s nachts het flesje binnen 3 minuten klaar heb. En dat zonder naar beneden te hoeven lopen!

Verder is de verwarmer zo compact, dat we hem ook meenemen als we op stap gaan. Zo kun je dus zelfs als je op visite bent (en zelfs tijdens het shoppen) snel en gemakkelijk je flesje klaarmaken. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact and thats it!

Must Haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
Roze baby gymschoentjes
baby schoenen Mooie basic baby gymschoentjes met klitteband sluiting.
Dior baby rompertje
Dior romper Dior baby rompertje met het logo van Dior verwerkt in een leuke opdruk.
Joolz