Must haves

Bugaboo Runner

Bugaboo Runner

No Pain, No Gain!

Nadat je helemaal gesetteld bent met je nieuwe gezinslid en het gevoel weer hebt de touwtjes in handen te hebben wordt het tijd om ook weer lekker met jezelf aan de slag te gaan. En dat settelen dat duurt voor sommige superster mama's maar 5 dagen, maar wij verzekeren je dat dit voor de meeste mama's maaaanden duurt.

Hardlopen is tegenwoordig helemaal hip, en misschien deed je dit ook al voor of tijdens je zwangerschap. Toen was het misschien makkelijk om even tijd voor jezelf vrij te maken, maar met een klein baby'tje is die tijd voorbij. Ga je zitten wachten totdat die kleine eindelijk even 2 uur slaapt, zodat jij kan gaan hardlopen? Dan kan je vaak wachten totdat je een ons weegt en zal dat hardloop uurtje er nooit van komen.

De Bugaboo Runner

Daarom komt Bugaboo met iets nieuws. De Bugaboo Runner. Een onderstel voor je Bugaboo zitje die perfect is om mee hard te lopen. Het concept is natuurlijk niet nieuw, want we kennen al een aantal andere 'hardloop kinderwagens' maar wij vinden het leuk dat ook 'Bugaboo duwers' nu kunnen hardlopen.

Het onderstel heeft 16" en 14" inch banden die de klappen van de tour perfect opvangen. Je kindje heeft er dus absoluut geen last van dat jij een tandje harder loopt dan normaal.

De Bugaboo Runner is alleen in combinatie met een zitje te gebruiken en is verkrijgbaar vanaf €400.

Wij hebben de Runner afgestijld met een stijlvol hardloop setje. De kleding komt van Newlook.com en de sneakers zijn van Nike.

Must Haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
Design kinderstoel Sirch Alfons
kinderstoel Een design kinderstoel die ook nog eens multifunctioneel is.
Design luiertas Helena van Fab
luiertas Wij zijn verliefd op de luiertassen van Fab! Vooral op de Helena Diaper Bags.
Joolz