Must haves

Babykamer styliste

babykamer

Hippe Mama's styling via Bijzonderwiegje.nl!

Wil jij een uniek babykamertje creëren voor de nieuwste telg van de familie, maar weet je zelf niet zo goed hoe je moet beginnen? Wij van Hippe Mama’s hebben ruime ervaring met het stylen van babykamers. Wij gaan dagelijks op zoek naar de leukste trends en producten voor jou en je baby. Je vind ze terug op de site in inspirerende styleguides  en op onze social media kanalen.

Binnenkort kunnen wij onze expertise met jou delen en kunnen we samen met jou van dat kleine kamertje een uniek project maken. Van advies tot realisatie of alleen een deel daarvan. Wij maken graag samen met jou een bijzonder babykamertje, waar je kleintje heerlijk tot rust kan komen.

De website bijzonderwiegje.nl is vanaf september bereikbaar!

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Sommige aanstaande mama’s willen alleen even geinspireerd worden, en shoppen daarna zelf de babykamer bij elkaar, en andere mama’s geven het project uit handen.

Wat kost het?

Onze style adviseurs gaan graag aan de slag voor jou en je baby. En dat doen we tegen voordelige prijzen. Onderstaand vind je de prijzen. Heb je daar vragen over? Neem dan contact met ons op via info@hippemamas.nl

Styleguide

Een styleguide laten maken kost 50 euro inclusief btw. We bespreken jouw wensen door en maken dan een moodboard die je als pdf ontvangt. Wil je toch nog iets wijzigen? Dan passen wij onze moodboard nog eenmalig aan.

On demand

We komen vaak mama's tegen die op zoek zijn naar een specifiek product voor hun baby, maar die in de winkel niet kunnen vinden. Omdat wij al meer dan honderden baby(web)shops hebben bezocht kunnen wij kijken of we het verkoopadres voor je kunnen vinden. We vragen hier 25 euro per product voor. Kunnen wij het ook niet vinden? Dan brengen wij geen kosten in rekening.

Babykamer styling

Heb je het tijdens je zwangerschap al druk genoeg, of ben je niet in staat om de babykamer in te richten? Wij nemen dit project graag van je over. Jouw ideeËn verwerken wij in een moodboard. Vervolgens shoppen wij alle producten bij elkaar en komen we de babykamer voor je inrichten. Wil je ook dat wij de muren, vloer en ramen onder handen nemen dan is dat uiteraard ook bespreekbaar. En omdat de ene babykamer de ander niet is, kunnen we alleen een vanaf prijs noemen. Ga uit van 250 euro per kamer. De uiteindelijke prijs wordt opgemaakt nadat we je moodboard hebben gemaakt.

Wanneer kunnen we starten?

Zodra je contact met ons hebt opgenomen, gaan we gelijk voor je aan de slag. Neem contact op via info@hippemamas.nl en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.

Must Haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
Anne-Clair Petit baby knuffel tekkel
Anne-Clair tekkel Kleurrijke handgemaakte tekkel van Anne-Claire Petit. In gehaakte materiaal.
Lief! jogging broekje
Lief! jogging broekje Schattig jogging broekje van het merk Lief! Lekker voor thuis in de box.
Joolz