Nieuws
baby prins

In de stijl van de kleine prins

Is jouw zoon ook een klein prinsje? Dan zijn deze koninklijke must haves onmisbaar in jouw baby uitzet. Dit keer helemaal in de stijl van de pas geboren Engelse prins. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe hij zal heten en hoe hij eruit zal zien?

babypark

Babypark Sale! - Inspiratie

Babypark heeft weer leuke actieweken. Vaak is het tijdens actieweken best lastig om de leuke items eruit te pikken. Daarom hebben wij voor jou een styleguide gemaakt met de leukste items van de actieweken.

Stokke MyCarrier

Op stap met de Stokke MyCarrier

Nu het eindelijk weer wat warmer begint te worden kun je lekker met je baby op stap. Wij doen dit met de nieuwe paarse Stokke MyCarrier. Een innovatieve draagzak met optimaal comfort voor ouder en baby.

babykamer

Babykamer inspiratie, zomers rood

De laatste tijd zien we veel grijs en aarde tinten in de babykamer. Tijd voor ons dus om weer eens iets heel anders te doen. Dit keer hebben wij gekozen voor zomers rood.

kraamkado

De leukste kraamkado's van ikenik.nl

Soms is het best lastig om een leuk en origineel kraamkado uit te zoeken. Vooral als het geslacht van de baby nog niet bekend is. WIj hebben de leukste kraamkado's voor je uitgezocht. Het zijn handige trendy kadootjes waar de aanstaande mama erg blij van zal worden.

Stokke Crusi

De Stokke Crusi als inspiratie voor je baby uitzet

Na je 12 weken echo is het dan zo ver. Je bent echt zwanger en je mag het aan iedereen vertellen. Na je 12 weken echo is het ook tijd om na te denken over je baby uitzet. Wij laten zien hoe jij je baby uitzet bij elkaar kan shoppen.

3x stijlvol zwanger

3x Stijlvol zwanger

Als je buikje begint te groeien, is het tijd om je kledingkast aan te passen. Prop jezelf niet meer in je gewone kleding want dat zit niet comfortabel en zal er tevens voor zorgen dat je je ongemakkelijk of onzeker gaat voelen gedurende dag.

baby zomer

In zomerse sferen

Het weer is misschien nog niet zo ver, maar wij wel. Daarom hebben we dit keer de leukste producten voor je samengesteld met een zomers tintje. De trend voor deze zomer zijn zachte pastel kleuren en leuke prints.

Smallable

Smallable Toystory

Een van onze favoriete webshops is Smallable. De webshop van Smallable staat vol met leuke maar vooral trendy baby- en kinderproducten. Een bezoekje aan de webshop van Smallable maakt je al gauw erg hebberig.

Stokke Crusi

Onze eerste meeting

Na de bevalling is dit een van de leukste afspraakjes in je agenda, de eerste meeting met de mama’s van zwangerschapsyoga. Een goed moment om jezelf er weer eens goed uit te laten zien. Wij laten zien hoe jij er stijlvol uit kunt zien naar je eerste meeting met de mama’s van zwangerschapsyoga.

twins

Op stap met de twins!

Als je mama wordt of net bent geworden dan zal je merken dat het best lastig is om er leuk uit te blijven zien. Nu zien we daar gelukkig wel verandering in komen de laatste jaren. Zo is zwangerschapskleding net zo fashionable als gewone kleding en zijn er genoeg kinderwagens op de markt die precies bij jouw levensstijl en smaak passen.

stokke scoot

Voor het eerst naar de KDV en ik neem mee...

Na 3 maanden zwangerschapsverlof is het weer tijd om aan de slag te gaan. Voor veel nieuwe mama’s betekent dat ook dat de baby voor het eerst naar de kinderdagverblijf zal gaan.

Bekijk ook deze must haves
knoopkussen
knoopkussen
cocobelt
cocobelt
washand
washand
lulujo
lulujo
dubatti one
dubatti one
joolz
joolz
pure igo
pure igo
joolz
joolz
difrax
difrax
draagdoek
draagdoek
Maxi Cosi Rodifix
Maxi Cosi Rodifix
ledikant
ledikant
badcape
badcape
wasmiddel
wasmiddel
buikbalsem
buikbalsem
inbakerdoeken
inbakerdoeken
Must Haves
Sportieve baby winterjas voor jongens
Sportieve baby winterjas voor jongens Sportieve baby denim jas met ritssluiting. De jas is afgewerkt met witte stiksels.
Trendy muursticker met vlinder
Trendy muursticker met vlinder Stijl je babykamer af met deze design muursticker met vlinder en boom.
Joolz